INGYENES szállítás minden vásárlásnál MA.

0
00 Ft

A szállítás módja

  • DPD DPD (házhozszállítás) INGYEN
INGYENES szállítás
A kosárba

Hogyan válasszunk rolót

Döntött már arról, hogy milyen színű rolót válasszon ablakaira? Sötétítő vagy árnyékoló anyagot szeretne? A szövet redőnyök vásárlásakor a tervezés mellett vegye figyelembe a méreteket és a beszerelés módját is.

Tippek belső szövet rolók vásárlásához

Ahhoz, hogy elégedett legyen az ablakok új reolóival, a következőkre van szüksége: 

  • Tisztázza a rolók felszerelésének helyét. Nálunk a szárnyra szerelés a legpraktikusabb. Ezen kívül a roló oldalain ragasztható vezetők is találhatók, így a fény még a szárny szélein sem szűrődik át (a versenytársak szilonos rolóival ellentétben).
  • Határozza meg a megfelelő szélességet és magasságot. Gyakorlati instrukciókat a következő oldalon talál: Rolók bemérése
  • Határozza meg a vezérlőlánc helyét. Lehet jobb vagy bal oldalon. Általában a kilinccsel szembeni oldalra teszik, de ha mindkét szárnyon van kilincs, valójában Öntől függ (több ember jobbkezes, így gyakrabban van a lánc a jobb oldalon). 
  • Válassza ki a felső profil színét. Kínálatunkban 4 alapszín + fautánzatok találhatók. A legjobban akkor néz ki, ha a felső profil színe megegyezik az ablak színével. Bővebb információk a cikkünkben: Hogyan illesszük a rolót az ablakhoz
  • Ha a háztartásban kisgyerekek vannak, akkor célszerű a biztonsági kiegészítő hozzáadása.
Látkové rolety do oken
 
 

Milyen színt és átlátszóságot válasszunk?

  • A színválasztás során vegye figyelembe helyszínt (pl. a hálószobába inkább egy nyugtató szín illik, másrészt a konyhába vagy dolgozószobába egy aktivizáló szín lehet megfelelőbb), a többi lakberendezési kiegészítővel való összehangot és természetesen az Ön személyes preferenciáit, azaz hogy milyen színeket kedveled. Ne felejtse el, hogy a világos színek vizuálisan nagyítják a szobát, míg a sötét színek kisebbé teszik. Az univerzális színű – fehér, szürke, bézs és fekete – roló a legnépszerűbb a vásárlók körében. 
  • A szövet átlátszósága is befolyásolja az elhelyezést. A sötétítő rolók hálószobákba és gyerekszobákba alkalmasak, amelyek hátoldalán alumínium fólia van, amely megakadályozza, hogy a fény beszűrődését a szobába (ez ugyanaz, mint a sötétítő függöny). Más helyiségekhez az ügyfelek árnyékoló rolókat, vásárolnak, amely árnyékol, de nem sötétíti el a helyiséget.