INGYENES szállítás minden vásárlásnál MA.

0
00 Ft

A szállítás módja

  • DPD DPD (házhozszállítás) INGYEN
INGYENES szállítás
A kosárba

Szállítás és fizetés

Szállítás

Az egyetlen korlátozás a megrendelés összsúlyára vonatkozik – A csomag nem lehet nehezebb 30kg-nál. Amennyiben nagyobb mennyiségű termékre van szüksége, a személyre szabott ajánlat érdekében, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. A csomag hossza maximum 160cm lehet.

A szállítást a DPD fuvarozó társaság végzi, mely a megrendelést az Ön által megadott címre szállítja. A kézbesítés előtt a futár értesíti az ügyfelet a megrendelésben leadott telefonszámon. A megrendelés feldoglozásáról természetesen e-mailben is értesítjük vásárlóinkat. Mivel méretre gyártott termékekről van szó, a gyártási és szállítási idő a fizetéstől számítva 10 – 15 napot vesz igénybe (kivéve az utánvételes fizetés esetében).
Felhívás: Kérjük az átvételkor gondosan ellenőrizze át a csomagot. A láthatóan sérült megrendelést ne vegye át valamint a jegyezze fel a szállító jegyzőkönyvébe. Amennyiben az átvétel után sérülést talál a terméken, a lehető leghamarabb (24 órán belül) ügyfélszolgálatunkat.

Fizetés

Természetesen minden fizetési mód ingyenes, kivéve ha az megrendelése átvételekor a futárnál való fizetést választja. Ebben az esetben az utánvét díja 1250 forint.
A következő fizetési módokat választhatja:

  • GoPay kártyás fizetés,
  • banki átutalással,
  • készpénzzel /kártyával az átvételékor (az utánvét díja 1250 Ft).