INGYENES szállítás minden vásárlásnál MA.

0
00 Ft

A szállítás módja

  • DPD DPD (házhozszállítás) INGYEN
INGYENES szállítás
A kosárba

Hogyan ellenőrizzük a visszajelzéseket?

A termékértékelő űrlapon keresztül a honalpunkon felhasználói véleményt adhat hozzá. Ha csak bizonyos idő elteltével a vásárlás után ír véleményt az adott termékről, örömmel fogadjuk visszajelzését, ám sajnos nem tudjuk leellenőrizni az írottakat.

Ha egy másik e-shopban vásárolta a terméket, és szeretné megosztani véleményét más vásárlókkal, akkor is örülünk az értékelésnek, de az így hozzáadott véleményeket nem áll módunkban ellenőrizni.

A termékértékeléseket 2023. 01. 01-től ellenőrizzük. Előfordulhat azonban, hogy az e dátum előtt hozzáadott vélemények nem hitelesek, és nem felelnek meg a valóságnak.

Hogyan írjunk jó felhasználói véleményt?

3 lépésben összefoglalva, hogy egyszerűen és gyorsan írhasson termékértékelést:

Legyen hiteles

Mind mi, mind a többi vásárló meg akarja ismerni a termékkel kapcsolatos valódi tapasztalatait. Legyen őszinte, építőjellegű, és írjon olyan értékeléseket, amelyeket Ön is hasznosnak találna.

Gondoljon a többi vásárlóra

Ne feledje, hogy véleményét más érdeklődők is látni fogják. Tehát legyen precíz, és írja le pontosan és lényegre törően a véleményét. Próbálja meg elképzelni, hogy vásárlás előtt mit lett volna hasznos megtudni.

Küldje el az értékelést

És kész is! Értékelés megírva, máris folytathatja a napi teendőit. Épp most segített más ügyfeleknek a helyes döntés meghozatalában. Köszönjük