INGYENES szállítás minden vásárlásnál MA.

0
00 Ft

A szállítás módja

  • DPD DPD (házhozszállítás) INGYEN
INGYENES szállítás
A kosárba

Rólunk

Cseh családi cég vagyunk, a TT HOLDING s.r.o., amely a cseh Rolux gyártóval való együttműködésnek köszönhetően minőségi belső redőnyöket és szövet rolókat kínál Önnek. Minden termék egyedi gyártású

Van egy bemutatótermünk a Brno melletti Kuřimban

Termékeinket személyesen is megtekintheti a TT Holding a.s. válalattal bemutatóteremben a Brnó melletti Kuřimban. Nemcsak termékeinket láthatja, hanem a lamellák, szövetek és fedőprofilok mintáit is megtekintheti.

Kiválasztottuk a legjobbat

Tudjuk, hogy a lakberendezési tárgyak vásárlása gyakran stresszes lehet, ezért úgy döntöttünk, hogy az egyszerűbb utat választjuk. Csak néhány terméket találsz (nagy színválasztékban), de ezeknek minden előnye már benne van az árban:
  • teljesen fém hátlap és előlap,
  • profil, csúnya végzárók nélkül,
  • teljes árnyékolású (záródó lamellák) kialakítás a reluxáknál.
Nem kell több tucat terméket végignéznie és azon gondolkodnia, hogy mit válasszon. Nálunk csak kiválasztja a lamellák vagy a szövet színét és néhány egyéb paramétert. Ezután néhány kattintással megrendelheti, és körülbelül 10-15 napon belül beszerelheti a reluxákat vagy rolókat az útmutató videóink szerint. Egy hagyományos ablakgyártó cégnél törörténő vásárlással összehasonlítva pénzt és időt takaríthat meg.

Minden reluxa ellenőrzött és tesztelt

Az Olomouc közelében található Rolux cég 1990 óta van jelen a piacon, és évente mintegy 150 000 redőnyt gyárt. A termelés nagy része automatizált, de továbbra is szükség van az emberi jelenlétre. Minden legyártott redőnyt ellenőriznek és tesztelnek.