INGYENES szállítás minden vásárlásnál MA.

0
00 Ft

A szállítás módja

  • DPD DPD (házhozszállítás) INGYEN
INGYENES szállítás
A kosárba

Biztonsági kapocs

Amennyiben kisgyermekes háztartás számára vásárol belső árnyékolót vagy vezérlőlánccal ellátott reluxát, javasoljuk, hogy az ő biztonságuk érdekében (felár nélkül) adjon hozzá a megrendeléshez egy gyermekbiztonsági eszközt. Ez biztosítja, hogy ha egy gyerek belegabalyodik a zsinórba, a lánc 6 kg-os terhelés fokozatos alkalmazásakor, legkésőbb az alkalmazás kezdete után 5 másodpercen belül elszakad - a biztonsági kapocs szétkapcsol.
Javaslatunk összhangban van a 2014-es európai szabványokkal, amelyek biztonsági és kockázatminimalizálási követelményeket határoznak meg a veszélyes hurkokkal és láncmechanizmusokkal rendelkező belső redőnyök (vezérlőláncok és zsinórok értelmében) használatára vonatkozóan. A szabványok célja, hogy megakadályozzák a kisgyermekek súlyos sérülését, vagy akár fulladását a hevederben (a szabvány 0-42 hónapos kort ír elő).

FIGYELMEZTETÉS: Amennyiben biztonsági kapoccsal ellátott belső árnyékolót vagy redőnyt rendelt, kérjük, ne terhelje túl a láncot 6 kg-nál nagyobb terheléssel. 6 kg feletti terhelés maga a lánc szakadását eredményezheti.
Fel Az összes cikk