INGYENES szállítás minden vásárlásnál MA.

0
00 Ft

A szállítás módja

  • DPD DPD (házhozszállítás) INGYEN
INGYENES szállítás
A kosárba

Hogyan válasszunk belső reluxát

Alumínium reluxák rendelése előtt szükséges a pontos méretek ismerete.

Tippek a reluxák vásárláshoz

Alumínium reluxák megrendelése előtt szükséges:

  • A megfelelő méretek meghatározása. A reluxák beméréséhez pontos útmutatót készítettünk.
  • Tisztázza a vezérlőlánc helyét. Lehet jobb- vagy baloldalon. Általában a kilinccsel szembeni oldalra helyezik, de ha mindkét szárnyon van kilincs, Öntől függ (több ember jobbkezes, így a lánc gyakrabban van a jobb oldalon).
  • Válassza ki a felső borítólap színét. Kínálatunkban 4 alapszín + fautánzatok találhatók meg. A legjobban akkor néz ki, ha a felső profil színe megegyezik az ablak színével. Bővebb információkat a következő cikkben talál: Hogyan válasszunk megfelelő reluxát
  • Határozza meg a lamellák színét. De hogyan tegyük ezt? A legkeresettebbek a fehér és világos színű lamellák. De ha szeretné jobban felhívni figyelmet a reluxákra, válasszon színesebb lamellákat, miközben mindig azt javasoljuk, hogy vegye figyelembe a fal, a padló, a bútorok és a kiegészítők színét. Színes reluxáknál (például rózsaszín vagy zöld) számítson arra, hogy a szoba ilyen színárnyalatú lesz. A fekete és sötét színű redőnyök elsötétítik a helyiséget, ezért csak nagy és világos belső terekhez javasoljuk.  
  • Ha kisgyermekei vannak a háztartásában, fontolja meg a biztonsági kapocs rendelését. 
Hogyan válasszunk belső reluxát