INGYENES szállítás minden vásárlásnál MA.

0
00 Ft

A szállítás módja

  • DPD DPD (házhozszállítás) INGYEN
INGYENES szállítás
A kosárba

A belső redőny kezelése és karbantartása

Belső redőny kezelése

Az Opal és Brilant belső redőnyök nagy előnye a könnyű kezelhetőség. Az oldallánc a redőny felhúzására vagy leengedésére szolgál, és egyben a lamellákat is mozgatja. 
Annak érdekében, hogy a lehető leghosszabb ideig elégedett legyen redőnyével, javasoljuk, hogy kövesse az alábbi irányelveket: 

  • A láncot a nyílászárókeret síkjában és a lécekkel párhuzamosan kezelje.
  • Mindig csak a lánc egyik szálát húzza. A lánc mindkét szálának meghúzása a lamellatest kihúzódását okozhatja a konzolokból, vagy például az oldallap kioldódását a szárnykeretből.
  • Amennyiben csak a léceket kell megdöntenie, csak óvatosan húzza meg a láncot.
  • Miután a redőnyt a kívánt pozícióba állította, rögzítse a lánc mindkét szálát a lánctartóba.
  • A rolót a vezérlőlánc segítségével csak a roló ferde részéig lehet kihúzni.
  • Ha biztonsági elemmel (biztonsági kapoccsal) ellátott belső redőnyt rendelt, ne terhelje túl a láncokat 6 kg-nál nagyobb erővel. Gyermekei biztonsága érdekében a lánc elszakadna.
Reluxák karbantartása

Karbantartás és tisztítás

Az egyszerű kialakításnak köszönhetően a redőnyök nem igényelnek nagyobb karbantartást, nem kell kenni a vezérlő mechanizmusokat, csak azt javasoljuk, hogy időnként (attól függően, hogy mennyi por van a háztartásban) törölje le a port a lamellákról egy portörlővel vagy egy enyhén nedves ruhával.

Jak snadno a přitom nejlépe vyčistit žaluzie? 

Többnyire elég a víz, de adhat hozzá szappant vagy tisztítószert. Ne használjon agresszív tisztítószereket, például szerves hígítókat, oldószereket, tisztítóhomokot, tisztítópasztát és erős lúgos tisztítószereket. Használhat gyengén beállított kézi porszívót is, hogy eltávolítsa a port a lamellákról.
Reluxák tisztítása

Hogyan távolítsuk el a nikotint és penészt a redőnyökről?

Felhívjuk figyelmét, hogy a lamelláj tisztítását óvatosan kell végezni, nehogy behorpadjanak vagy más módon megsérüljenek. Az ablakok tisztítása során a redőnyt úgy állítsa be, hogy ne sérüljön meg, és ne akadályozza az ablak tisztítását. Épületátalakításkor és festéskor a redőnyöket az ablakkal együtt alaposan le kell takarni.